XTREME Polish + Wax 2 (promotivno pakiranje za 70 godina Sonaxa)

Sadr┼żaj:

500 ml

SKU: 02078410

Umjereno sredstvo sa srednjim u─Źinkom poliranja za nov ili gotovo nov lak. Uklanja sitne ogrebotine (npr. riseve ─Źetki za pranje). Vra─ça izvorni┬á sjaj laka, intenzivno osvje┼żava boju i stvara za┼ítitni sloj zahvaljuju─çi inovativnoj tehnologiji Hybrid NetProtection. S novim Hybrid NPT, boja dobiva prethodno nedosti┼żni sjajni i dubinu, u kombinaciji s izvanrednim vodoodbojnim u─Źinkom. Organske tvari u kombinaciji s anorganskim komponentama tvore ─Źvrstu za┼ítitnu mre┼żu otpornu na vremenske utjecaje.

Korištenje proizvoda

  1. Operite auto u praonici ili ru─Źno.
  2. Za┼ítitite plasti─Źne i gumene dijelove na karoseriji SONAX EXTREME gelom za plastiku. Time se izbjegavaju bijele mrlje koje mogu nastati od ostataka sredstva za poliranje.
  3. Prije upotrebe promu─çkajte bocu.
  4. Nanesite sredstvo na lak prilo┼żenom SONAX spu┼żvom za nano┼íenje, ravnomjerno ga rasporedite i odmah polirajte srednjim pritiskom. Odjednom tretirajte sve susjedne dijelove (npr. haubu, krov).
  5. Odmah uklonite ostatke sredstva s vanjske strane prilo┼żenom SONAX krpom od mikrofibre, nemojte dopustiti da se lak osu┼íi.

Video