Kontakt

Na doma─çem tr┼żi┼ítu SONAX, jedan od vode─çih svjetskih proizvo─Ĺa─Źa autokozmetike, kontinuirano je prisutan jo┼í od 1993. godine putem tvrtke SX Hrvatska. Ve─ç, dakle, gotovo puna tri desetlje─ça ne samo da hrvatskim voza─Źima osiguravamo proizvode za njegu i odr┼żavanje automobila, nego i neprestano radimo na podizanju svijesti o va┼żnosti autokozmetike za odr┼żavanje vrijednosti automobila i motocikala, ali i istinskog u┼żivanja u svakom trenutku provedenom za upravlja─Źem va┼íeg metalnog ljubimca.

─îitavo to vrijeme nismo samo i┼íli u korak s najmodernijim tehnologijama koje je razvijao upravo SONAX, nego smo radili i na ┼íirenju prodajne mre┼że, kako bi vam proizvodi tog uglednog njema─Źkog proizvo─Ĺa─Źa iz Neuburga kraj Ingolstadta, bili ┼íto dostupniji, pa ih tako danas mo┼żete na─çi u prodajnim mre┼żama vode─çih hrvatskih trgovaca - od trgovina specijaliziranih za automobilske dijelove do supermarketa.

O name trudu i zalaganju najbolje svjedo─Źe nagrade - u posljednjih pet godina ─Źak triput smo progla┼íeni Europskim distributerom godine od strane Sonaxa (2016., 2018. i 2019.). Jo┼í nas, me─Ĺutim, vi┼íe raduje ─Źinjenica da ste i vi, voza─Źi i vlasnici automobila i motoickala, prepoznali kvalitetu SONAX proizvoda i da ve─ç godinama dr┼żimo vode─çe mjesto u segementu autokozmetike.

Pred nama je jo┼í zanimljivije razdoblje s jo┼í vi┼íe proizvoda, ne samo namijenjenih isklju─Źivo automobilima i motociklima, a tu je sve vi┼íe do ju─Źer nezamislive tehnologije za┼ítite, poput keramike, nego i u posljednje vrijeme kod nas sve popularnijih bicikala. Kao distributeri, jam─Źimo vam da ─çemo I dalje pratiti najnovije tehnologije i educirati specijaliste za njegu i odr┼żavanje automobila (detailere), ali i kao dosad osiguravati stru─Źnu podr┼íku i pouzdanu prodajnu mre┼żu.