PROFILINE Hybridcoating CC One

Sadr┼żaj:

50 ml

SKU: 02670000

Jednofazna dugotraja za┼ítita izuzetno laka za nano┼íenje. ┼átiti lak do 15 mjeseci. Jednostavna i brza za upotrebu - nanesite, obri┼íite i gotovo! Daje boji intenzivnu dubinu, a laku meku, vo┼ítanu povr┼íinu koja odbija prljav┼ítinu. Set s ─Źetiri spu┼żve za dva nano┼íenja.

Korištenje proizvoda

  1. Prije nano┼íenja, auto mora biti bez ogrebotina i potpuno ─Źist. Ako je potrebno, ru─Źno ispolirajte lak do visokog sjaja bez holograma ili, bolje, koriste─çi strojeve za poliranje i isklju─Źivo sredstva za poliranje bez silikona PROFILINE.
  2. Prebri┼íite SONAX PROFILINE Prepareom i ultrafinom krpom od mikrovlakana. Na svijetlu stranu prilo┼żenog jastu─Źi─ça nakapajte par kapi CC One i nanesite na povr┼íinu laka. Povr┼íina koju obra─Ĺujete ne bi smjela biti ve─ça od pola ─Źetvornog metra (1/4 haube).
  3. Nakon ne vi┼íe od 3-5 minuta, uklonite vi┼íak sredstva novom krpom od mikrovlakana. Tretirajte ─Źitav automobil na taj na─Źin i zatim ga ostavite da se stvrdne idu─ça 4 sata. Cijelo to vrijeme auto mora biti u suhom i ─Źistom prostoru, a treitrane povr┼íine ne smijete vi┼íe dodirivati. Ako se jastu─Źi─ç prilikom nano┼íenja po─Źne stvrdnjavati, uzmite novi.
  4. Sadr┼żaj limenke dovoljan je za dva kompletna vozila.
  5. SAVJET: Svaki se lak druk─Źije pona┼ía. Stoga sredstvo prvo nanesite na malu povr┼íinu, ne ve─çu od 30 x 30 cm, i obri┼íite vi┼íak nakon 2 minute. Ako to ide lagano, pri─Źekajte jo┼í minutu, pa ga ponovo obri┼íite. Ponavljajte postupak dok brisanje ne bude i┼ílo te┼íko. To najdulje vrijeme izlo┼żenosti laka sredstvu i ne biste ga smjeli prekora─Źiti, jer ─çete ne samo imati pote┼íko─ça s uklanjanjem vi┼íka sredstva, nego ─çe za sobom ostaviti i ru┼żne tragove.

Video