PROFILINE EX 04-06

Sadr┼żaj:
SKU: 02423000

Specijalno sredstvo za poliranje za rad s ekscentri─Źnim strojevima, optimalno uklanjanje ogrebotina, ostavlja impresivan duboki sjaj i osvje┼żava boju bez presedana. U jednom koraku stvara rezultate koji su prije bili mogu─çi samo pomo─çu rotacijske tehnologije. Za vrhunski rezultat bez holograma. Uklanja tragove bru┼íenja brusnim papirom P2000. Tako─Ĺer, posebno pogodan kao zavr┼íno sredstvo za poliranje u dvostupanjskom postupku poliranja.

Korištenje proizvoda

  1. Prije upotrebe dobro promu─çkati bocu.
  2. Ovisno o veli─Źini podlo┼íke na stroju za poliranje, nanesite proizvod na SONAX ekscentri─Źni podlo┼żak 143 ili 165.
  3. Ako je potrebno, prethodno otklonite sve nedostatke pomo─çu brusnog papira P2000 ili finijeg.
  4. Faza postupka poliranja 1: tlak: najviše 5 kg - brzina *: oko 2000 o/min - vrijeme: 20 sekundi
  5. Faza postupka poliranja 2: pritisak: 1-2 kg - brzina *: pribli┼żno 4000 o/min - vrijeme: 120 sekundi (* brzina varira ovisno o tipu stroja)
  6. Navedena vremena odnose se na prolaz preko povr┼íine koja se polira od pribli┼żno 1 ─Źetvornog metra laka prosje─Źne tvrdo─çe.
  7. Uklonite ostatke SONAX ultrafinom krpom od mikrovlakana.
  8. Rezultat poliranja provjerite nasumi─Źno brisanjem SONAX PROFILINE Prepare na ultrafinoj krpi od mikrovlakana i osvjetljavanjem hologramskom lampom.
  9. NAPOMENA: Redovito ─Źistite jastu─Źi─çe za poliranje i nikada nemojte koristiti razli─Źita sredstva za poliranje na istom jastu─Źi─çu.

Video